Tapioka Vlasac

Brzo smrznuti proizvodi od tapioka brašna i Gauda sira s vlascem. Potražite u ledenicama naših partnera.

Tapioka Vlasac

Brzo smrznuti proizvodi od tapioka brašna i Gauda sira s vlascem. Potražite u ledenicama naših partnera.

Ako su vam dosadili klasični pekarski proizvodi i rado bi probali nešto novo, ukusno i lako probavljivo – TAPIOKA KRUHići su prava stvar za vas.

Najvažniji dio TAPIOKA KRUHića je tapioka brašno bez glutena, bez kvasca, bez žitarica i bez soje što ovaj obrok čini još privlačnijim. 

Tapioka brašno dobivamo od sušenog korijena tropske biljke zvane manioka (Manihotesculenta). Bogato je različitim mineralima i vitaminima (vitamini B kompleksa, kalcij, kalij, fosfor, željezo, magnezij, vlakna, …) i ne sadrži gluten.

Ono što je odlično kod ovih tapioka kruhića jest to što osim što su odlični kao doručak, međuobrok ili večera, savršen su fingerfood za veće društvo i odličan prilog u svakoj prilici! 

Potražite u ledenicama naših partnera.

HR-005-006Ovaj proizvod je AOECS certificiran
Nedostupno putem web trgovinePronađite najbližu trgovinu u Hr
Moje Malo Zlato Tapioka Vlasac

Težina 320 g

Proizvod čuvati na temperaturi od -18°C ili nižoj. Upozorenje: Jednom odmrznuti proizvod ne smije se više zamrzavati. Rok upotrebe: 1 godina duboko smrznuti.

Hrvatski Proizvod

Pros. hranjive vrijednosti u 100 g

  • Energija 1251 kJ (298 kcal)
  • Masti 12,47 g, od kojih zasićene masne kiseline 4,40 g
  • Ugljikohidrati 37,43 g, od kojih šećeri 0,6 g
  • Bjelančevine 9,03 g
  • Sol 1,77 g

Priprema

Prije pečenja potrebno je tapioka kruhiće odmrznuti na sobnu temperaturu. Lim za pečenje stavite u pećnicu te zagrijte na 200°C. Kada pećnica dosegne zadanu temperaturu položite odmrznute tapioka kruhiće na vrući lim. Pećnicu smanjite na 180°C i pecite 20-25 minuta, dok im vrhovi ne poprime zlatno smeđu boju.

Iskustva

Što kažu naši degustatori
Sve dosad isprobano je bilo odlično. Tapioka kruščići s vlascem - najbolji!

Julia Led

Jako kvalitetni proizvodi: Sjeme, Vital i Muffini. Obje vrste kruha su jako ukusne i pravilnim skladištenjem zadržavaju svježinu nekoliko dana.

Ivana Kikaš