Sljubi i fotkaj

Giveaway za Valentinovo
Sljubi bilo koji naš proizvod sa svojim omiljenim jelom i pošalji fotku. Osvoji košaricu ljubavi!

Autorima najkreativnijih uradaka poklanjamo dvije vrijedne bezglutenske košarice s jedanaest naših proizvoda - jednu na Facebooku i jednu na Instagramu.

Da biste sudjelovali, sve što trebate napraviti je sljedeće:

 1. Lajkajte našu Facebook stranicu ili zapratite Instagram stranicu
 2. Postavite na Facebook ili Instagram sliku Moje Malo Zlato proizvoda u paru s vašim omiljenim jelom. Ako je Facebook, onda u našoj objavi, a ako je instagram, onda na svom profilu.
 3. Napišite što je na slici i označite (tagirajte) dva prijatelja u komentaru u kojem objavljujete sliku

Slike možete postavljati u komentaru na objavi o akciji na našem Facebook zidu ili ako ste na Instagramu, objavite sliku na svom profilu uz obavezan mention @glutenfree_problemfree. Objava o akciji će biti istaknuta za vrijeme trajanja akcije. Naš tim sastavljen od naših zaposlenika pažljivo će pregledati sve radove i odabrati najkreativniji.

Pobjednici, uz besplatnu dostavu bilo gdje u Hrvatskoj, dobivaju bezglutensku košaricu koja sadrži:

 1. Bezglutenski Kruh Sjeme
 2. Bezglutenski Kruh Vital
 3. Bezglutenski Bijeli kruh
 4. Bezglutenski Kukuruzni kruh
 5. Bezglutenski Bijeli Muffin
 6. Bezglutenski Muffin s kakaom
 7. Bezglutenski Zlatni kolač
 8. Bezglutenska Mrvica
 9. Bezglutenski Brownie
 10. Bezglutensko Hamby pecivo
 11. Bezglutenski mini kuglofi

Slike možete slati do nedjelje, 14.02.2021, a pobjednike ćemo u utorak, 16.02.2021. i kontaktirati putem poruke na društvenoj mreži na kojoj su osvojili nagradu.

Ukratko o našim proizvodima

Moje Malo Zlato prva je pekara u Hrvatskoj s međunarodnim AOECS certifikatom. U Republici Hrvatskoj upravo taj simbol promovira Hrvatsko društvo za celijakiju, dok je na međunarodnoj razini za promociju zadužena Europska asocijacija društva za celijakiju – AOECS koja je odobrila svih 13 proizvoda brenda Moje malo zlato.

Proizvodi su upakirani u dvostruku foliju, što kontaminaciju čini praktički nemogućom. Najosjetljivijim osobama s celijakijom je dovoljno obrisati foliju s vanjske strane vlažnom krpom ili maramicom za svaki slučaj.

Naši bezglutenski proizvodi dostupni su u trgovinama diljem Hrvatske. Na ovoj mapi je moguće pronaći vama najbližu. Uz to imamo web trgovinu putem koje dostavljamo proizvode do vaših vrata svugdje u Hrvatskoj.

Association of European Coeliac Societies logo
Association of
European Coeliac Societies

Certification of Complience:
HR20/2532

Pravila natjecanja u kreativnosti "Sljubi i fotkaj"

Razvojne strategije d.o.o., Trg John F. Kennedy 6b, HR-10000 Zagreb, 08.02.2021. organiziraju natjecanje u kreativnosti te donose sljedeća pravila:

 1. Natjecanje u kreativnosti (u daljnjem tekstu "Natjecanje" organizirano je na Facebook i Instagram profilu "Bez Glutena - Bez problema", unutar komentara jedne objave.
 2. Natjecanje traje od 08.02.2021 do ponoći 14.02.2021.
 3. Natjecanje nema elemente igre na sreću, već će najkreativniji uradak biti odabran od strane žirija.
 4. Natjecanje traje jedno kolo i ima dva pobjednika: jednog koji je komentirao na Facebooku, i jednog koji je komentirao na Instagramu.
 5. Žiri je sastavljen od zaposlenika tvrtke Razvojne strategije d.o.o.
 6. Pravo natjecanja imaju sve punoljetne fizičke osobe u Republici Hrvatskoj, državljani Republike Hrvatske, koje u komentaru na Facebooku postave fotografiju na kojoj je vidljiv proizvod Mojeg Malog Zlata, uparen s jelom poput ručka, doručka, obroka, itd. Također je potrebno lajkati profil na kojoj je objava, lajkaju objavu, te označe dva prijatelja u svom odgovoru. Na Instagramu je potrebno objaviti sliku na svom profilu, uz obavezno spominjanje @glutenfree_problemfree, odnosno Instagram stranice Moje Malo Zlato.
 7. Sudionici mogu sudjelovati više puta po želji, ako pošalju različite fotografije i označe različite ljude u svom komentaru.
 8. Pobjednici će biti objavljeni na Facebook i Instagram profilu "Bez Glutena - Bez problema" u utorak, 16.02.2021. Podaci koji će tada biti objavljeni biti će samo naziv profila koji je već javno objavljen.
 9. Pobjednici će biti kontaktirani putem poruka na društvenoj mreži radi dogovora oko slanja ili preuzimanja nagrade.
 10. Ako neki od pobjednika u roku od 8 dana ne odgovori na poruku putem društvene mreže, žiri će odabrati drugu osobu kao pobjednika.
 11. Ako se pobjednik odluči na slanje nagrade poštom, obvezuje se tvrtki "Razvojne Strategije d.o.o." uručiti adresu za slanje pošiljke te ime osobe na koju će pošiljka biti naslovljena.
 12. Razvojne Strategije d.o.o. će s podacima za slanje nagrade te ostalim možebitnim podacima koje dobije od pobjednika, postupiti u skladu s propisima o zaštiti podataka. Voditelj obrade osobnih podataka, u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka je Razvojne Strategije d.o.o., Trg John F. Kennedy 6b, HR-10000 Zagreb. Kontakt email je info@razvojne-strategije.hr.