Otvoren snack bar Moje Malo Zlato s posebnim bezglutenskim ponudama

Snack bar Moje Malo Zlato
U Zagrebu se otvorio snack bar u kojem će se svaki dan, od ponedjeljka do subote, brinuti o bezglutenskoj hrani i piću te isto nuditi u posebnim paketima. Vlasnik i voditelj bara Kruno Ivanković, koji već godinu dana na hrvatskom tržištu nudi svježe bezglutenske pekarske proizvode, sada na mjestu proizvodnje ima novu uslugu dostupnu svakom slučajnom ili namjernom prolazniku.

Snack banner

Svakodnevno, od 8 -21,30h, će se na adresi Trg J.F.Kennedy 6b po posebnim cijenama moći uživati u piću i bezglutenskim zalogajima napravljenim u maloj obiteljskoj pekari koja se bavi isključivo kruhovima i slasticama bez glutena.

“Misija nam je omogućiti našim potrošačima da im prehrana bez glutena zaista bude i bez problema, a vizija razviti lepezu okusa upotpunjujući dnevnu prehranu novim, finim i friškim bezglutenskim proizvodima u kojima ćete moći uživati u našem snack baru“, rekao je vlasnik pekarnice Moje malo zlato koji je i glavni “kuhar” svih proizvoda.

Svi naši proizvodi su dostupni u čitavoj Hrvatskoj, a otvaranjem bezglutenskog snack bara želja na je na mjestu proizvodnje omogući bezglutenski snack.

“Vesele nas prilike koje vidimo, povezivanje s drugim hrvatskim proizvođačima te stvaranje bezglutenskih zalogaja koji će obogatiti jelovnike naših potrošača na području cijele Hrvatske, ali i šire”, zaključuje Kruno Ivanković.

Kako je nastala priča Moje malo zlato pročitajte na našem blogu.

Snack banner

Gdje kupiti svježe proizvode bez glutena

Podijelite članak s prijateljima!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *