Plaćanje

Moje malo zlato
www.mojemalozlato.com
Plaćanje

Naručene proizvode zajedno s troškovima dostave Kupac može platiti:

 • Pouzećem
 • Karticama
 • uplatom na račun općom uplatnicom / internet bankarstvom

Nakon potvrđivanja narudžbe putem web shopa, korisnik dobiva na e-mail podatke za uplatu (predračun). Rok plaćanja je 3 dana.      

Pouzećem
Korisnik narudžbu plaća dostavnoj službi prilikom preuzimanja paketa.
Karticama
 • Kreditna kartica će se teretiti za cjelokupni iznos prema uvjetima prihvaćene ponude.
 • Primamo sljedeće kartice: MasterCard, Maestro i Visa 
 • Kreditna kartica će biti terećena u valuti prikazanoj na ponudi/predračunu te izdanom računu.
 • Vaši osobni podaci, kao i podaci o vašoj kreditnoj kartici, u potpunosti su zaštićeni. Prijenos podataka odvija se preko sigurnosnog servera.
 • Povrat (Refund) iznosa na kreditnu karticu se i izvršava pod sljedećim uvjetima:
  • Povrat se može zatražiti u roku od 8 dana
  • Povrat će biti proveden na kreditnu karticu
 • U slučaju da nije moguće teretiti kreditnu karticu, zadržavamo pravo otkaza narudžbe
 • Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte na info@mojemalozlato.com

Dodatne platne metode

Izjava o korištenju WSPay-a

Razvojne strategije d.o.o. koristi WSPay sustav za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osigurava siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što potvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

PRODAJNO MJESTO –   www.mojemalozlato.com 

Sjedište: trg J. F. Kennedya 6b, 10 000 Zagreb
OIB: 30295224070
T: + +385 1 561 6934
E-mail: info@mojemalozlato.com

Izjava o zaštiti prijenosa osobnih podataka 

Zaštita osobnih podataka u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679-Uredba te provedbe Opće uredbe o zaštiti podataka 

WSPay kao izvršitelj provođenja autorizacije i naplate kreditnih kartica postupa s osobnim podacima u svojstvu izvršitelja obrade te sa osobnim podacima postupa u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679 te prema strogim pravilima PCI DSS L1 regulative o zaštititi upisa i prijenosa podataka.

WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Osobni podaci koji se koriste u svrhu autorizacije i naplate odnosno u izvršavanja obveza iz Ugovora ili temeljem Ugovora, smatraju se povjerljivim podacima.

WSPay osobne podatke ne obrađuje niti koristi osim u svrhe izvršenja ugovora autorizacije i naplate.

WSPay jamči ispunjavanje svih uvjeta određenih važećim propisima o zaštiti osobnih podataka za izvršitelje obrade osobnih podataka, a osobito poduzimanje svih potrebnih tehničkih, organizacijskih i sigurnosnih mjera a to naročito potvrđuje i PCI DSS L1 certifikatom.

 

Virmanom / Općom uplatnicom

Plaćanje se vrši sa sljedećim podacima:

Razvojne strategije d.o.o.
Trg J.F. Kennedya 6b, 10 000 Zagreb
IBAN: HR3323600001102219215

Poziv na broj će biti automatski generiran iz broja narudžbe te će biti dostavljen na email adresu korisnika odmah po narudžbi. Ako email adresu ne vidite u svom email sandučiću, molimo vas da provjerite neželjenu poštu i razne mape za promocije. Ako je Email završio u neželjenoj pošti, Pošaljioca Moje Malo Zlato možete dodati na listu sigurnih pošaljitelja, radi svoje boljeg iskustva prilikom budućih narudžbi. 

CIJENE PROIZVODA istaknute na web Internet stranicama, reklamama i u katalozima izražene su u kunama. Obveznik je u sustavu PDV-a. PDV je obračunat u cijeni, prema stopi od 5% ili 25%, ovisno o vrsti proizvoda. U cijene proizvoda nisu uključeni troškovi dostave, ali je cijena dostave stalno vidljiva. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja i mogu se promijeniti bez prethodne najave.